Plymouth Staffcar uit 1941

De Plymouth Staffcar is een luxe auto die tijdens de Tweede Wereldoorlog is gebruikt voor het vervoer van hoge officieren achter het front.

Het verschil met de Plymouth en andere legervoertuigen zie je al gelijk aan de rondingen in het koetswerk, diverse accessoires en de lederen bekleding.

De Plymouth heeft een zeer grote instapruimte en bevat veel beenruimte, wat handig is bij een lange trouwjurk). De Plymouth is ook voorzien van verwarming, wat zeer luxe was in die tijd!

De Plymouth is waterdicht en is daardoor uitermate geschikt voor het Hollandse weer. Jullie gasten en de mensen op de straat zullen naar binnen willen kijken om te zien wie er in deze zeer unieke trouwauto vervoerd worden.

Op de trouwlocatie hoort iedereen jullie al van verre aankomen door het geloei van de sirene in deze prachtige trouwauto.

Lees hieronder meer

GMC Truck

De GMC is het grootste werkpaard wat betreft vervoer over land van de Tweede Wereldoorlog. Alles wat er aan het front nodig was, werd vervoerd door deze niet te slopen trucks.

De bak is voorzien van inklapbare banken waardoor deze legervoertuigen ook zeer geschikt waren voor het transport van troepen. Hoe uniek is het om jullie vrienden en familie in colonne van de trouwlocatie naar de feestlocatie mee te laten rijden met deze trouwauto’s!

Een mooie feestelijke optocht met jullie voorop in de Nekaf Jeep of Plymouth Staffcar. We kunnen tien GMC trucks inzetten waardoor al het feestgezelschap mee kan in deze avontuurlijke GMC’s.

Amerikaanse Nekaf Jeep uit 1956

”De Jeep is voor mij een heel speciaal voertuig. Ik heb hem samen met mijn vader gerestaureerd toen ik 14 jaar oud was. Ik rij er daarom altijd met veel plezier mee rond.” – Lars Rustenburg

​De Nekaf Jeep is een sterke jeep waar je op kunt vertrouwen en die tegen alle invloeden en obstakels bestand is. Deze type jeep is gebruikt in de Vietnamoorlog.

Jullie gasten en de mensen op straat zullen jullie al van verre zien en horen aankomen in deze open Nekaf Jeep, wat prachtige fotomomenten oplevert.

Ook voor de fotoshoot is dit een stoere trouwauto waar geen enkele pose, zoals in de jeep staan of op de motorkap zitten, te gek is.

Met regenachtig weer zit de kap er in no-time op en blijven jullie droog.

Amerikaanse Willys Jeep uit 1942

De Willys Jeep is een iconisch voertuig uit de Tweede Wereldoorlog. Iedereen die ook maar een klein beetje interesse heeft in de Tweede Wereldoorlog kent dit voertuig. Voor veel mensen op leeftijd is dit een voertuig van vreugde en blijdschap omdat de bevrijders destijds vaak in een Willys Jeep kwamen aanrijden.

Jullie gasten en de mensen op straat zullen jullie al van verre zien en horen aankomen in deze open Willys Jeep, wat prachtige fotomomenten oplevert.

Ook voor de fotoshoot is dit een stoere trouwauto waar geen enkele pose, zoals in de jeep staan of op de motorkap zitten, te gek is.
Met regenachtig weer zit de kap er in no-time op en blijven jullie droog.

Trouwauto huren Bekijk hier onze prijzen

PLYMOUTH

PLYMOUTH

135 per uur

prijzen zijn inclusief brandstof, chauffeur, onbeperkt kilometers en belasting.

 • Staffcar uit 1941
 • Maximaal 3 personen
 • Meer dan 5 uur: €125 p/u
GMC TRUCK

GMC TRUCK

150 per uur

prijzen zijn inclusief brandstof, chauffeur, onbeperkt kilometers en belasting.

 • GMC truck uit 1942-1944
 • Maximaal 9 personen
 • Meer dan 5 uur: €135 p/u
NEKAF JEEP

NEKAF JEEP

130 per uur

prijzen zijn inclusief brandstof, chauffeur, onbeperkt kilometers en belasting.

 • Jeep uit 1956
 • Maximaal 3 personen
 • Meer dan 5 uur: €120 p/u
Willys Jeep

Willys Jeep

135 per uur

prijzen zijn inclusief brandstof, chauffeur, onbeperkt kilometers en belasting.

 • Jeep uit 1942
 • Maximaal 3 personen
 • Meer dan 5 uur: €125 p/u
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 1px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; } #cata_button_d6d4fxixek.cata-button{}#cata_button_d6d4fxixek.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#475631}#cata_button_d6d4fxixek.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#4b5637} #cata_button_lla9bmzzyd.cata-button{}#cata_button_lla9bmzzyd.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#475631}#cata_button_lla9bmzzyd.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#4b5637} #cata_button_7hdyfk9lep.cata-button{}#cata_button_7hdyfk9lep.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#475631}#cata_button_7hdyfk9lep.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#4b5637} #cata_button_7mungqbe3t.cata-button{}#cata_button_7mungqbe3t.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#475631}#cata_button_7mungqbe3t.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#4b5637} #separator_34z .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #EEEEEE;} #cata_pricetable_wehrfe89nm .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #cata_button_6b8fjx0jf6.cata-button{}#cata_button_6b8fjx0jf6.cata-button .cata-btn{color: #FFFFFF; background-color:#e49497}#cata_button_6b8fjx0jf6.cata-button .cata-btn:hover{color: #FFFFFF; background-color:#e49497} #cata_pricetable_9btz7hum9p .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #cata_button_uodkbe3gz6.cata-button{}#cata_button_uodkbe3gz6.cata-button .cata-btn{color: #1A1A1A; background-color:transparent}#cata_button_uodkbe3gz6.cata-button .cata-btn:hover{color: #FFFFFF; background-color:#e49497} #cata_pricetable_6pu1eax8ce .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #cata_button_kjv646ceoi.cata-button{}#cata_button_kjv646ceoi.cata-button .cata-btn{color: #1A1A1A; background-color:transparent}#cata_button_kjv646ceoi.cata-button .cata-btn:hover{color: #FFFFFF; background-color:#e49497} #cata_pricetable_11vll8irtv .ptable-content{ background-color: #ffffff; } #cata_button_07nhuh9ue4.cata-button{}#cata_button_07nhuh9ue4.cata-button .cata-btn{color: #1A1A1A; background-color:transparent}#cata_button_07nhuh9ue4.cata-button .cata-btn:hover{color: #FFFFFF; background-color:#e49497}
Stuur een Whatsapp whatsapp