Over mij Ik ben Lars Rustenburg

De passie voor Tweede Wereldoorlog voertuigen heb ik overgenomen van mijn vader, toen we samen begonnen aan het restaureren van mijn Nekaf Jeep (overigens niet een W.O.II voertuig) toen ik 14 jaar was.

We hebben avonden achtereen samengewerkt om de jeep weer in elkaar te zetten. Dit maakt de jeep voor mij onbetaalbaar. Daarom vind ik het zo leuk om met mijn jeep en de andere legervoertuigen binnen de collectie bruidsparen rond te rijden op misschien wel de belangrijkste dag van hun leven. Dit is gelijk een mooie (en nodige) inkomstenbron voor het Oorlogsmuseum.

Ik merkte namelijk al snel dat het rondrijden in een legervoertuig veel enthousiasme opwekt bij de mensen op straat: van vrolijk zwaaien, tot een hoog opgestoken duim en het ‘peace’ teken.

Hoe veel mooier is het als jullie gasten en alle mensen op straat zien dat er een prachtig stel in vervoerd wordt onderweg naar hun grote dag?

Die vreugde, daar doe ik het voor.

Graag in contact komen?

Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs op onze locatie om de te huren legervoertuigen te bekijken.
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #2f2e2e;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 1px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; } #cata_custom_heading_0v9wrkxe8q > h6, #cata_custom_heading_0v9wrkxe8q > h6 a{} #cata_custom_heading_7336j868cd > h4, #cata_custom_heading_7336j868cd > h4 a{} #cata_custom_heading_y3ld7yzj4k > div, #cata_custom_heading_y3ld7yzj4k > div a{} #cata_button_i4sspgjs6q.cata-button{}#cata_button_i4sspgjs6q.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_i4sspgjs6q.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#e5999c}
Stuur een Whatsapp whatsapp